Nieuwsbrief nr.1 cv de Eileuvers september 2014

Deze mail bevat afbeeldingen. Niet zichtbaar bekijk de nieuwsbrief online.

                                                                           Nieuwsbrief 1: september 2014 

Hallo, Bezoeker
 

​​​​​​​​​​​​​​​​​                              Extra nieuwsbrief speciaal voor de leden.​​​


Van de voorzitter

Het is half september, dus het carnavalsseizoen nadert met rasse schreden! Maar dat betekent niet dat we tot nu toe stil hebben gezeten. Na de Algemene Ledenvergadering van half mei zijn diverse commissies, werkgroepen en individuen hard aan de slag gegaan om ervoor te zorgen dat we ook in 2014-2015 weer een prachtig carnavalsseizoen kunnen beleven. En ook dit seizoen zullen wij u regelmatig van actualiteiten op de hoogte stellen via deze nieuwsbrief en de website.
Bij de contributiebrief die u vorige week van ons ontving zat een bijlage met daarin de informatie over het eerste hoogtepunt: de Sassendonkse Zittingsavond. Deze vindt op 15 november as plaats, wederom in de Buitensociëteit. De commissie werkt er hard aan, maar hult zich nog in geheimzinnigheid over het programma. Het belooft minstens net zo bijzonder en aantrekkelijk te worden als vorig jaar en men heeft zelfs de aanvangstijd wat vervroegd! 
Leden van de Eileuvers hebben natuurlijk voorrang bij het bestellen van een kaart voor de SassendonkesZittingsavond. 

Lees daarom de bijlage goed door, zodat u niet de mogelijkheid mist om erbij aanwezig te zijn. Bijlage nogmaals toegevoegd bij deze Nieuwsbrief. 
Vorig jaar was de zaal uitverkocht en de reacties waren zo positief dat we verwachten dat er weer een run op kaarten zal ontstaan. Bestel dus tijdig uw kaart als Eileuver-lid! Graag wens ik namens het bestuur en het hele hof ons allen een geweldig carnavalsseizoen toe. Dat Sassendonk maar weer mag bruisen van de activiteiten! 

Jaap Hagedoorn
Voorzitter cv De Eileuvers

                                                                          - VACATURE   - 

Wie vindt het leuk ons te helpen met het beheren van onze rijke collectie Hofkleding?
Binnen het protocol is er een vacature voor beheerder van de hofkleding (m/v). Binnen deze functie, die je zelfstandig  kan uitvoeren, ben je verantwoordelijk voor de verstrekking en coördinatie van alle hof kleding.  Binnen deze functie is er nauw contact met de Hofcoupeuse voor alle herstel-/vermaak- werkzaamheden.
Spreekt deze functie jou aan of wil je meer informatie neem dan contact op met Wilfred Kok, 038-4660288 / 06-29040215Agenda c.v. de Eileuvers       (De eerste datums in 2014)

* Dinsdag    11 november 2014    19:30 uur Startavond Café De Gezelligheid
* Zaterdag  15 november 2014    20:30 uur Sassendonkse Zittingsavond Nieuwe Buitensociëteit
* Zaterdag  22 november 2014    14:00 uur Eipieper Zittingsmiddag Diff Dance Centre
* Zondag     14 december 2014    13:33 uur Interne receptie Urbana

De volgende nieuwsbrief zal na medio oktober weer verschijnen.
Heb je input voor de nieuwsbrief, stuur deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van cv de Eileuvers en mede mogelijk gemaakt door:

Bijlagen
bijlage_belangrijke_informatie_sassendonkse_zittingsavond.pdf