Nieuwsbrief 7 CV de Eileuvers

Deze mail bevat afbeeldingen. Niet zichtbaar bekijk de nieuwsbrief online.

Nieuwsbrief 7: 27 januari 2016

Inhoud van deze nieuwsbrief:
- Seniorencarnaval
​- Optocht
- Sassendonks Optocht Tribune
- Van Jeugdprins Jasper I
- E-mailadres


Seniorencarnaval, 30 januari 2016

Niet vergeten, zaterdag 30 januari is het Seniorencarnaval in de Nieuwe Bierton. Kaarten zijn te koop bij Fietsgoed.nl - Scholten.


Optocht

Zaterdag 6 februari is er natuurlijk de Sassendonkse optocht. Meedoen?
Opgeven kan nog t/m 29 januari via deze link.

Sassendonkse Optocht Tribune

Een plezierig en kleurrijk feest, pure gezelligheid, onbeperkt zicht op de Sassendonkse optocht en dat alles met een fantastische muzikale bijdrage van vele Zwolse artiesten! Dat, en nog veel meer valt de toeschouwer ten deel wanneer hij/zij een plaats heeft op de  (hopelijk zonovergoten) optocht tribune aan het Gasthuisplein bij Café De Gezelligheid. Kortom: Goed zicht op Sassendonk!
 
De organiserende commissie SOT (Sassendonkse Optocht Tribune) wil hiermee een extra impuls geven aan de enige optocht die Zwolle nog kent, de carnavalsoptocht. Deze vrolijke stoet vol humor en muziek verdient extra aandacht en uitdaging.

Daarom zal de commissie SOT de netto opbrengsten (sponsoren  en toegangsgelden) doneren aan de organisatoren van de Sassendonkse carnavalsoptocht. Dit, teneinde de kwaliteit, deelname en motivatie te kunnen bevorderen. Tevens zal het prijzengeld voor de deelnemende groepen, wagens, individuelen, etc. hiermee verhoogd kunnen worden! Dit alles als extra stimulans om de optocht te “upgraden”! Al met al goede redenen plaats te nemen op de Sassendonkse optochttribune!
De Sassendonkse optocht vindt plaats op zaterdag  6 februari 2016.
 
Voorverkoop   : Volwassene € 7,50 ; kind< 12 jaar € 3,-
Bij tribune       : Volwassene € 10,-/ 4 munties ; kind < 12 jaar € 5,-/2 munties
 
Verkooppunten : Scholten Fietsgoed, Luttekestraat 13
                                                             Belverderelaan 239 (Stadshagen)
                                                             Van der Capellenstraat 147 (Zuid)
                          : Kantoorboekhandel De Inktpot, Gasthuisplein 18
                          : Café De Gezelligheid, Gasthuisplein 11
 
Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Van Jeugdprins Jasper I

Beste Eileuvers en Eipiepers,

Wij komen op dit moment nog steeds bij van een hele enerverende week. Op de vrijdag voor onze receptie kregen wij ineens flinke koorts. Wij mochten dus niet meer naar de receptie van de Pepperbussies afgelopen vrijdagavond en ook werd de voetbalwedstrijd op de zaterdagochtend afgezegd. Op de zondag van de receptie waren wij er weer, als bijnaam kregen wij in de wandelgangen Prins Paracetamol, de genomen rust en medicatie bleek gelukkig voldoende voor deze middag.

Geweldig hoe wij verwend zijn met felicitaties, mooie woorden en ontzettend veel prachtige cadeaus. Een VIP arrangement bij PEC Zwolle van het vorstendom, een gesigneerd shirt en sjaals van PEC Zwolle van het protocol, een gave pen van de senaat, ongelooflijk veel nuttige waardebonnen van de Media Markt, de bioscoop, de fanshop van PEC, echt teveel om op te noemen. Oh ja…… we hebben ook een beetje snoep gekregen ;-)

Wij zijn nu al aan de keeltabletten, zodat wij in oktober goed bij stem zijn voor de zanglessen samen met Prins Kinne en zijn adjudanten. Oh oh oh…… daar heeft hij ons mooi mee te pakken gehad, maar die uitdaging gaan we graag aan!
Na de interne receptie volgde de externe receptie.

We kregen mooie speeches terug van de hoogheden van andere verenigingen. Zij lieten ons elke keer weer weten hoe ze het waardeerden dat wij ook voor hen een woordje hadden gedaan.

Heeft u onze facebookpagina al bekeken? Daarop vindt u niet alleen veel foto’s en onze eigen speeches, maar ook de speeches die andere hoogheden hebben uitgesproken op onze receptie. Ook door hen zijn we enorm verwend. Een fietspomp. Voetbalsnoepjes, ander snoep, chocolade, maar ook hele mooie ingelijste foto’s van Hans Platje. Echt prachtig.

Bepakt en bezakt verlieten wij zondagavond enigszins vermoeid de mooie versierde zalen van Urbana. De maandagochtend erna hadden wij nog een belangrijke toets op school. Onze adjudanten Anouk en Stef zijn ook druk op school. Anouk heeft de afgelopen 2 weken in haar brugklas toetsweken gehad (de knapperd) en ook Stef heeft diverse toetsen, we zitten tenslotte allebei in groep 8, dus ook een schoolkeuze voor volgend jaar moeten wij deze weken maken.

Maandagavond mochten wij mee-trainen met onze fantastische dansmariekes. Dikke lol samen met Prins Kinne, Ore en Neuse (EN Wiebel).
En deze week gingen wij ook nog op een geheime missie. Maar daarover kunnen wij niet veel vertellen….. kom maar kijken in het stadhuis volgende week bij de sleuteloverdracht.
Wij maken ons inmiddels op voor alweer een druk weekend met de Knienenbelters, het seniorencarnaval en het bezoek aan Sneek. Ondertussen zijn wij nog steeds herstellende van de griep die hopelijk nu bijna achter de rug is.

Wij laten ons echt niet kisten. Wij – team Prins Jasper – zijn er klaar voor, want

KLEIN VAN STUK, GROOTS MET DE BAL
​SAMEN ZIJN WIJ KAMPIOEN CARNAVAL!​E-mailadres

Graag willen we de nieuwsbrief zo persoonlijk mogelijk versturen. Vaak zien we dat er per gezin 1 e-mailadres is opgegeven. Dat adres verandert wel eens, maar dat wordt niet altijd doorgegeven. Dus als er meerdere e-mailadressen binnen het gezin worden gebruikt (partners, kinderen), geef ze aub door via 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam en lidnummer.


 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van cv de Eileuvers